Az Örömhír Alapítvány kuratóriuma a koronavírus kapcsán 2020. március 20-án további döntéseket hozott:

1. A 2020. március havi, a koronavírus kapcsán hozott kormányrendeletek értelmében az Örömhír Alapítvány tevékenységeit az óvintézkedések betartásával, esetenként csökkentett üzemmódban végezzük tovább, és előfordulhat, hogy valamely tevékenységünket átmenetileg szüneteltetjük vagy más formában végezzük tovább.
  2. Az irodai jelenlétet minimalizáltuk, munkatársaink többsége rendkívüli otthoni vagy rendkívüli telephelyi munkarendre tért át, bárminemű kérdéssel telefonon vagy e-mailben vagyunk elérhetők: iroda@oromhiralapitvany.hu.
  3. A 2020. április 25-re szervezett budapesti Creation Konferenciát egy későbbi időpontban rendezzük meg. Az új időpontot később fogjuk kijelölni.
  4. Az augusztusi angol gyerektábor szervezését felfüggesztjük.
  5. Határozatlan időre szüneteltetjük az Örömhír Közösség minden összejövetelét, a vasárnapi istentiszteleteket is.
  6. Kérjük a közösség minden látogatóját, hogy maradjatok otthon, amikor csak tehetitek, a lehetőségek között jól végezzétek munkátokat, és álljatok helyt bátran! Viseljetek gondot családtagjaitokról, vigyázzatok egymásra, és kérjétek Isten kegyelmét és védelmét népünkre!  Gyakoroljátok a közösséget házanként, olvassátok Isten Igéjét, imádkozzatok, vegyetek úrvacsorát, és interneten keresztül hallgassatok tanításokat megbízható forrásokból! A közösség építésére pedig javaslom, hogy időnként hívjatok fel telefonon valakit, és így bátorítsátok egymást! Isten áldjon és óvjon mindenkit!

Orgovány, 2020. 03. 20.

Ficsor Donát