Kibontakozó projektjeink

Isten indítására, többnyire a működő tevékenységeink megtartása mellett, új szolgálati területek útkészítésén dolgozunk. A szükség óriási, és a magyar társadalom nyitott. A jövő generációja a tét.

• Bajba jutott anyák és gyermekük átmeneti segítése testi-lelki-szellemi komplexitásban (Mária Otthon)
    • Nemrégiben kiürült ingatlanrészünk bevonásával, kis fejlesztéssel
    • 3 anyával, gyermekekkel összesen max. 8 fővel
  • Kétkezi segítségnyújtás elesett emberek számára házkörüli munkákban
    • Induló tervünk évente kb. 3-5 háznál, összesen kb. 5-10 napi munka
  • Creation Magazin magyar nyelvű kiadása és terjesztése
    • Egy jól ismert, tekintélyes, Istenre mutató, teremtéstudományi magazin, egyelőre csak angol, kínai és finn nyelven, ill. részben németül és spanyolul elérhető.
    • Megállapodtunk az ausztrál kiadóval egy magyar nyelvű projektről és 2019. első felében tervezzük a munkacsoport felállítását, keressük az anyagi hátteret
  • További, gyermekeknek szóló, megragadó kiadványok kiadása, amelyek az őket körülvevő világi életszemlélet helyett a Teremtő Isten ismeretét csepegtetik a szívükbe
  • Kedvező áron megvásárolt szolgálati lakás és raktár utolsó részletének kifizetése és a szükséges minimális felújítás (melléképület tetőjavítás, fürdőszoba felújítás, szobai csőtörés kár utáni helyreállítás, és az elmaradt általános karbantartások). Ezek teljesülése után a szolgálati lakás bevonásával egy család bevonása a naponkénti aktív tevékenységbe.

2018. december