Karácsonyi örömszerzés 2018. december

Idén újra megtörténik a karácsonyi csoda: 6000 cipősdoboz ajándékot juttathatunk el országszerte gyermekek és felnőttek kezébe. Ez nem segélycsomag. SZERETETCSOMAG! Egyszerűen annak kifejezése, hogy eszünkbe jutottál, gondolunk rád, örömet akarunk szerezni. Mert Jézusnak is eszébe jutottál, és eljött ÉRTED erre a világra, hogy Idén újra megtörténik a karácsonyi csoda: 6000 cipősdoboz ajándékot juttathatunk el országszerte gyermekek és felnőttek kezébe. Ez nem segélycsomag. SZERETETCSOMAG! Egyszerűen annak kifejezése, hogy eszünkbe jutottál, gondolunk rád, örömet akarunk szerezni. Mert Jézusnak is eszébe jutottál, és eljött ÉRTED erre a világra, hogy megkeressen és megmentsen.

Külön öröm számunkra, hogy saját településünkön, Orgoványon is újra oszthattunk karácsonyi ajándékokat. A Mozgáskorlátozottak Egyesülete, az Idősek Napközi Otthona és az Idősek Klubja tagjain kívül megajándékozhattuk a Baba-Mama klub tagjait, a pedagógusokat, a közfoglalkoztatottakat, és az Önkormányzat további dolgozóit is.

Rengeteg ember keze munkája van emögött az ajándékok összeállítóitól, a szállítókon, osztályozókon át egészen azokig, akik kézbe adják a csomagokat. Ezúton köszönjük minden munkatársunknak a kemény munkát, és kívánunk Boldog Karácsonyt minden olvasónknak!