– hogy feltámadjon az életkedved!

Csodálatos dolog, amikor feltámad valakiben az életkedv, de gyakran ez nem könnyen történik meg. Központi üzenetünk, az örömhír J, hogy Jézus Krisztus szeret Téged, és teljesen át tudja formálni az életedet, ha akarod! Minden tevékenységünkkel gyakorlati módon azt igyekszünk elősegíteni, hogy a társadalom bármely csoportjához tartozó értékes emberek búcsút intsenek a kudarcnak és a szomorúságnak, és aktívan lépjenek egy új esély és egy győztes, céltudatos jövő felé.

Már kisgyermekkortól fontosnak tartjuk az ilyen életszemlélet megerősítését kiadványainkkal és gyermekeknek ill. felnőtteknek szóló programjainkkal. Munkatársainkkal és több tucat önkéntesünkkel 1990 óta országszerte végezzük sokrétű szolgálatunkat, mint pl. átmeneti otthon, karitatív és kétkezi segítségnyújtás, mentorálás, lelki tanácsadás, konferenciák, előadások, táborok, kiadói tevékenység, cigánymisszió, felzárkóztatás és rekreáció.

Az eredmény motivál bennünket, mert akikben megvan az életkedv, azok:

• hisznek, terveznek, megvalósítanak
  • nem csak fogyasztanak, hanem termelnek is
  • másokért is élnek, és felfelé húzzák a többieket
  • erős családokat képeznek, építik a jövőt
  • erős nemzetet alkotnak, hatással vannak a világra

Pályázatainkkal névtelenségből előlépő hazai írók kiváló gyerekregényeit hívtuk életre és adtuk ki. Elérhetőek Bibliai témájú foglalkoztató füzeteink is.

Érdeklődik további kiadványaink vagy tevékenységünk iránt?

Támogatná közhasznú tevékenységünket?

Szeretne munkatársunk lenni?

További információért látogasson el honlapunkra vagy Facebook oldalunkra,
illetve bátran írjon alábbi elérhetőségeinkre!

Örömhír Alapítvány, 6077 Orgovány, Vörösmarty u. 14.

Önzetlen emberek adományaiból működő közhasznú non-profit szervezet

Adószám: 19044235-1-03, Bankszámlaszám: 51700100-10023459

iroda@oromhiralapitvany.hu