Csendes Napok – 2016. február 26-28.

Plakát 2016. febr. 26-28Kedves Testvérem!

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is szeretnénk  az Örömhír Alapítvány szervezésében csendes napokat tartani.

Szeretettel hívunk tehát a 2016. február 26-28. PÉNTEK-VASÁRNAPI csendesnapokra!

Helyszín: Örömhír Alapítvány, Orgovány, Vörösmarty u. 14.

Időtartam: pénteken 17: 00-kor kezdünk.  Szombaton terv szerint 9:30-kor kezdünk, délben ebédszünetet tartunk, és délután 13:30-kor folytatjuk.  Vasárnap hasonlóan kezdünk, és terv szerint 15 óra körül fejezzük be.  A nap során lehetőség lesz csoportos beszélgetésre és személyes beszélgetésekre is  más testvérekkel és velünk. Szombat este imaközösséget szeretnénk tartani.

Valamennyi szálláshelyet tudunk felajánlani, akinek erre szüksége van.

Az étkezések önellátó módon valósulnak meg.

Lehetőség van ebédet vásárolni és elfogyasztani a közeli Regös Vendéglőben.  A menü 850Ft/fő áron kapható.   Aki szeretne élni a lehetőséggel, az február 10-ig jelezzen a renataficsor@gmail.com az email címen nekem .

Aki hoz magával ebédet, annak lehetősége lesz azt a gyülekezeti házban elfogyasztani.

Aki kér étkezést vagy szállást, az feltétlen  jelezzen minél hamarabb, mert az igények szerint tudjuk előkészíteni, megszervezni.

Várom minél hamarabb a jelentkezéseket! Kérek mindenkit, jelentkezzen, hogy tudjuk tervezni a szükséges termeket!

Az Úr áldjon meg addig is!

Bármi kérdésed van, szívesen válaszolok. (20/886 1991 baptifon 17-20 h között)

Napirend:

Napirend 2016. febr. 26-28