Szeretettel köszöntünk!

image_pdfimage_print

Szeretettel köszöntünk az Örömhír Alapítvány honlapján!

Egy civil szervezet oldalát böngészed, amelyet elszánt önkéntes munkatársak tartanak működésben. Célunk az Isten szeretetét továbbadni, a szükségben levőkhöz lehajolni, az elfáradtakat felfrissíteni, az eltévedteknek irányt mutatni, a sötétségben járóknak fényt gyújtani. Nem vagyunk tökéletesek, de meg akarunk tanulni egy új módon gondolkodni: az Isten szemével nézni embertársainkra. Ez minél jobban sikerül, annál inkább tudunk valóságos segítséget nyújtani a környezetünkben élőknek.

Mert mindenkinek szüksége van segítségre. Egy jó szóra, bátorításra. Egy falat kenyérre, ruhára. Megértésre, elfogadásra. Hitre, gyógyulásra. Erőre, Isteni érintésre. Hisszük, hogy Jézus Krisztus képes betölteni ezeket a szükségeket. Ő egy teljesen elrontott életet is helyre tud állítani!

Nem szeretnénk ráerőltetni magunkat senkire, de tudjuk, hogy vannak, akik sóvárogva várják az Isten fiainak a megjelenését, és szeretnénk az ő számukra elérhetővé válni. Ők olyanok, mint egy darab kő, ami teljesen hétköznapinak tűnik. Pedig ott rejtőzik benne egy angyal, csak szükség van egy művészre, aki azt meglátja benne, és vésőjével lefejti azokat a rétegeket, amelyek azt eltakarják. Ilyen művészek akarunk lenni, akik látják a kőben az angyalt. Erre az életre hívott bennünket Isten.

Ezzel a szemlélettel köszöntünk honlapunkon, és örömteli böngészést kívánunk!

 

A munkatársi csoport nevében:

Ficsor Donát és Barbara

 

Vélemény, hozzászólás?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?