Látásunk

Feltámad az életkedved

Feltámadt az életkedv Isten gyermekeiben,
önként fölkelt a nép, áldjátok hát az Urat!
(Bírák könyve 5. rész)

Csodálatos dolog, amikor Isteni beavatkozásra feltámad valakiben az életkedv, de gyakran ez nem könnyen történik meg. Küldetésünk, hogy gyakorlati módon segítsünk kilépni a fásultságból, hogy jókedvvel élhess egy győztes, céltudatos életet. Saját tapasztalatunk, hogy ehhez a kulcs Jézus Krisztus és egy adag gyakorlatiasság!

Szeretettel látunk missziós központunkban előzetes egyeztetés alapján. Szeretnénk közvetíteni feléd Istennek a hétköznapi módon megnyilvánuló szeretetét. Életed akármely területe nyomorúságban van, elveszi az életkedvedet. Hisszük, hogy Isten akarata, hogy tested, lelked és szellemed egyaránt Isteni egészségben éljen, és életedet győztesként éld, sőt, másokat is felemelj! Munkatársaink szívesen imádkoznak érted, tanácsolnak, és ha szükséges, a feltöltődésed idejére megszállhatsz központunkban akár több napig is.

Központi üzenetünk, az örömhír, hogy Jézus Krisztus szeret téged, és teljesen át tudja formálni az életedet, ha akarod! A kulcs a kezedben van: vagy kiterülsz és beletörődsz nyomorúságodba, vagy fölkelsz a Jézus nevében, és megmondod az ördögnek, hogy hova menjen! Szolgálatunk minden megnyilvánulásával arra bátorítunk, hogy hittel ragadd meg Isten kezét, és éld át szabadító szeretetét!

Akikben megvan az életkedv:

• hisznek, terveznek, megvalósítanak
  • nem csak fogyasztanak, hanem termelnek is
  • másokért is élnek, húzzák felfelé a többieket
  • erős családokat képeznek, építik a jövőt
  • erős nemzetet alkotnak, hatással vannak a világra

Istentől kapott látásunk alapján a jövőben egyre inkább

• bátorítjuk az embereket gyakorlatias keresztyén életet élni
  • segítünk felkészülni az előttünk álló utolsó idők kihívásaira

Isten szólt hozzánk, hogy nehéz idők elé néz a világ, de ő meg akarja menteni az övéit. Kiválasztott minket arra, hogy ennek előkészítésében aktív partnerei legyünk, és egészen gyakorlati dolgokat kell majd tennünk. Szólt a családi kötelékek és a nemzeti egység erősítésének fontosságáról is.

Aratásidő

Hisszük, hogy egyes tevékenységeinket növelnünk kell, de ehhez áganként meg kell erősítenünk munkatársi csapatunkat. Aratásidő van, a feladatok nagyon gyarapodnak. Nyitott ajtókat adott Isten Magyarországon, és ezeken be kell lépnünk! Várjuk Istentől elhívott, életkedvvel telt missziós munkatársak jelentkezését az iroda@oromhiralapitvany.hu címen, bármely más elérhetőségünkön, vagy személyesen. Várunk helyi vagy ideköltöző munkatársakat is.

Futó és induló projektjeink, az utóbbi 2 évben csatlakozott és ezután csatlakozó munkatársaink, és egyáltalán a magyar gazdasági fejlődés missziónk számára növekvő költségeket jelentenek. Munkánkat alapítói befizetésekből és adományokból fedezzük. Szolgálati tevékenységünk bővítésével kinőttük korábbi anyagi hátterünket. Ez egy nagy kihívás, de tudjuk, hogy Isten kérte tőlünk ezeket a nagy lépéseket, ezért hittel várjuk, hogy ezzel együtt indít újabb támogatókat általános tevékenységeinkre és szponzorokat egyedi projektjeinkhez.

Légy te is munkatársunk és támogatónk ebben a mennyei aratásban! Éljük át Isten csodáit együtt!